Håndværkerbloggen

Sociale medier er vigtigere for din håndværkervirksomhed end du tror

Mange nystartede håndværkere laver den fejl, at de glemmer at gøre deres håndværkervirksomhed synlig på de sociale medier. Man kan sådan set godt forstå, hvorfor de ikke tænker over, at sociale medier kunne være en mulighed for noget så ”kedeligt” som en håndværkervirksomhed, men det er en helt forkert tilgang til tingene.

Sociale medier fungerer nemlig ikke kun for webshops og traditionelle butikker. Håndværkervirksomheder, der er repræsenteret på de sociale medier oplever, at de får et tættere forhold til deres eksisterende og potentielle kunder. Her har de mulighed for at kommunikere direkte med alle dem, der er interesserede i firmaet.

Men kommunikation med nysgerrige brugere på de sociale medier er ikke den eneste fordel ved at benytte platforme som Facebook, Instagram og Youtube. Det er nemlig også et oplagt sted at dele billeder og videoer fra hverdagen i virksomheden. Det giver potentielle kunder et indblik i, hvad I kan levere. Samtidig, kan selvsamme potentielle kunder gå ind og læse anmeldelser fra tidligere kunder og klikke på ”Ring nu” – alt sammen uden at forlade din Facebook-side.

Markedsfør på de sociale medier

Alle disse fordele kommer rent organisk. Det betyder, at du ikke behøver at bruge en krone for at få kunder på ovenstående måde, hvis du har et netværk og en vennegruppe, der vil hjælpe dig med at få budskabet ud.

Men de sociale medier byder også på muligheden for at markedsføre dine opslag, dine videoer, dine billeder, din hjemmeside, og hvad du ellers måtte have lyst til at vise frem. Og det behøver ikke at koste ret meget – faktisk er det sådan, at du med online markedsføring ofte får muligheden for kun at betale, når en kunde rent faktisk kontakter dig, synes godt om din side, eller på anden måde interagere med din virksomhed.

Der er altså ingen tvivl om, at man, med en fornuftig markedsføringsstrategi, kan få rigtig meget for sine penge, når man bruger de sociale medier til markedsføring, sammenlignet med at markedsføre på traditionel vis i lokalavisen eller lignende.

Det bedste af det hele er, at det ikke behøver at være svært at drive sin egen side på de sociale medier. Følger du en kort guide til Instagram og Facebook er du allerede godt på vej til succes – og hvis du vil starte din egen markedsføringskampagne, kan vi her hos HåndværkerHjemmesider hjælpe dig godt i gang.

Professionel online løsning til mindre håndværkervirksomheder

Professionel hjemmeside

En brugervenlig professionel hjemmeside som tiltrækker kunder, og som er skræddersyet jeres håndværkervirksomhed.

Serviceaftale

Så i ikke behøves at bekymre jer om vedligeholdelsen af jeres hjemmeside, i får serviceaftale inkluderet med webhotellet.

Webhosting med e-mail

Lynhurtig hosting på stabile danske servere, med domæne, e-mailkonti til fem medarbejdere, og alt hvad i skal bruge dertil.

Ad hoc support og opgaver

Vi står altid til rådighed hvis i ønsker hjælp, rådgivning eller har brug for løbende eller akut kontakt til en webdesigner.

Alt dette i én løsning, til en simpel pris og branchens bedste vilkår

99,-

pr. måned

2999,-

opstart

Ingen

binding

Få flere kunder med en professionel hjemmeside

Vores hjemmesider er specifikt lavet til at jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer. Vi sørger for alt hvad i skal bruge for at komme online med jeres håndværkervirksomhed.
Vi opsætter domæne, webhotel, mail, producerer en professionel hjemmeside, og administrerer det hele løbende.

Mobilvenlig hjemmeside

Vi designer en ny og professionel mobilvenlig hjemmeside ud fra jeres håndværkervirksomhed, som kan ses på alle skærme.

Fokus på henvendelser

Med ‘Ring nu’ knappen på din hjemmeside, kan besøgende lynhurtigt få fat på dig. Knappen er synlig i hjørnet på alle telefoner.

Ingen lænker, kun frie tøjler

Hos os har du ingen bindingsperiode og du er frit stillet til at gøre hvad du har lyst til med din hjemmeside og dit webhotel.

Optimeret til Google

Jeres hjemmeside kommer til at være søgeoptimeret, så i kan findes på Google. Vi kan også hjælpe med Google My Business.

Vi klarer vedligeholdelsen

Ligesom en bil skal til syn, skal en hjemmeside opdateres. Vi opdaterer jeres hjemmesidesystem jævnligt, så den er up-to-date.

Hurtigt webhotel & mail

I kommer til at ligge på lynhurtige servere, med jeres eget domæne og op til fem e-mailkontoer, som vi selvfølgelig sætter op for jer.
Interesseret?
Læs mere
Menu
Call Now Button