Håndværkerbloggen

Håndværkerens simple guide til Instagram

Instagram er en platform, hvor man kan dele billeder og videoer med hele verden. Profiler kan følge hinanden, og dermed få et indblik i hinandens hverdag. Som et af de hurtigst voksende sociale medier i øjeblikket med mere end 1 milliard aktive brugere på verdensplan, er der ingen tvivl om, at det er et af de vigtigste steder at være repræsenteret som virksomhed.

Der er ingen tvivl om, at det giver mening for håndværkervirksomheder at være repræsenteret på Instagram. Det er gratis at benytte, og det behøver ikke at tage mere end et par minutter om dagen at holde profilen opdateret.

Men hvordan griber man det store billedbaserede sociale medie an, når man er en traditionel håndværkervirksomhed? Det forsøger vi at hjælpe dig med i denne simple guide til Instagram, for det er faktisk ret nemt at holde sig aktiv.

Vælg et brugernavn, der er nemt at huske

Det første skridt på vejen mod succesfuldt brug af Instagram er at vælge et brugernavn, der er kort og nemt at huske. For det første, er der større sandsynlighed for at folk ikke glemmer, hvad virksomhedens Instagram-profil hedder – og for det andet, ser det mere stilrent ud, hvis man har et brugernavn, der hedder @KnudsenVVS i stedet for f.eks.: @Knudsen_V_V_S0987.

Jo mere stilrent navnet er, jo mere troværdig virker profilen også ud ad til. Det er også årsagen til, at du ikke bør benytte din personlig profil til at lægge billeder op fra virksomheden. Det gør profilen sværere at finde, og samtidig virker det mere som et amatørforetagende.

Du kan dog sagtens have både din personlige profil og din virksomhedsprofil på én telefon. Det er hurtigt og nemt at skifte imellem de to.

Læg et billede op om dagen

Instagram elsker brugere, der er aktive. Og det gør dine følgere også. Har man valgt at følge din virksomhed på Instagram, er det uden tvivl, fordi man gerne vil følge med i det, der bliver lagt op.

Vær derfor ikke bange for at lægge et billede eller en video op om dagen. Udover, at du dermed giver noget til dine eksisterende følgere, er det også en god måde at skaffe nye følgere på. Jo mere aktiv din virksomheds profil er på Instagram, jo større er chancen for at den bliver vist frem for brugere, der kunne være interesserede i det du lægger op.

Det er dog vigtigt også at huske på ikke at spamme dine følgere. Hvis du kan begrænse dig til et enkelt eller to opslag om dagen (eventuelt et om morgenen og et om eftermiddagen) ville det være optimalt. Kvalitet frem for kvantitet, til en grad der giver mening.

Konvertér dine følgere til kunder

Efterhånden, som du skaber dig en følgerskare ved brug af relevante hashtags (f.eks. #håndværker #gørdetselv #tømrerarbejde #vvs og lignende), er det med at konvertere dem til kunder. Der er flere måder, hvorpå du kan gøre dette.

Udover, at du på virksomhedens profil kan tilføje muligheden for at ringe op til dit telefonnummer eller skrive til din e-mailadresse, så kan du også lave fængende beskrivelser til dine opslag, som giver kunderne lyst til at kontakte dig.

Et eksempel kunne være: ”Vi har i dag opsat udendørsbelysning langs indkørslen til dette flotte hus. Skal vi også hjælpe dig med at komme trygt hjem på mørke vinteraftener? Ring til os i dag for en uforpligtende snak.”

Hvis du er vedholden i din aktivitet, kommer du helt sikkert også til at se resultater. Det handler om at vise at i er en levende virksomhed, med rigtige håndværkere på den anden side af skærmen.
Har du brug for hjælp til Instagram, hjælper vi hos HåndværkerHjemmesider dig gerne.

Professionel online løsning til mindre håndværkervirksomheder

Professionel hjemmeside

En brugervenlig professionel hjemmeside som tiltrækker kunder, og som er skræddersyet jeres håndværkervirksomhed.

Serviceaftale

Så i ikke behøves at bekymre jer om vedligeholdelsen af jeres hjemmeside, i får serviceaftale inkluderet med webhotellet.

Webhosting med e-mail

Lynhurtig hosting på stabile danske servere, med domæne, e-mailkonti til fem medarbejdere, og alt hvad i skal bruge dertil.

Ad hoc support og opgaver

Vi står altid til rådighed hvis i ønsker hjælp, rådgivning eller har brug for løbende eller akut kontakt til en webdesigner.

Alt dette i én løsning, til en simpel pris og branchens bedste vilkår

99,-

pr. måned

2999,-

opstart

Ingen

binding

Få flere kunder med en professionel hjemmeside

Vores hjemmesider er specifikt lavet til at jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer. Vi sørger for alt hvad i skal bruge for at komme online med jeres håndværkervirksomhed.
Vi opsætter domæne, webhotel, mail, producerer en professionel hjemmeside, og administrerer det hele løbende.

Mobilvenlig hjemmeside

Vi designer en ny og professionel mobilvenlig hjemmeside ud fra jeres håndværkervirksomhed, som kan ses på alle skærme.

Fokus på henvendelser

Med ‘Ring nu’ knappen på din hjemmeside, kan besøgende lynhurtigt få fat på dig. Knappen er synlig i hjørnet på alle telefoner.

Ingen lænker, kun frie tøjler

Hos os har du ingen bindingsperiode og du er frit stillet til at gøre hvad du har lyst til med din hjemmeside og dit webhotel.

Optimeret til Google

Jeres hjemmeside kommer til at være søgeoptimeret, så i kan findes på Google. Vi kan også hjælpe med Google My Business.

Vi klarer vedligeholdelsen

Ligesom en bil skal til syn, skal en hjemmeside opdateres. Vi opdaterer jeres hjemmesidesystem jævnligt, så den er up-to-date.

Hurtigt webhotel & mail

I kommer til at ligge på lynhurtige servere, med jeres eget domæne og op til fem e-mailkontoer, som vi selvfølgelig sætter op for jer.
Interesseret?
Læs mere
Menu
Call Now Button