Håndværkerbloggen

Fire gode råd til markedsføring for nystartede håndværkere

Landets håndværkere har mere travlt end nogensinde før, og det er derfor et fantastisk tidspunkt at starte ud som selvstændig håndværker. Men selvom danskerne hungrer efter kvalificerede håndværkere, der har tid til at hjælpe dem med deres opgaver, kommer kunderne ikke helt af sig selv.

Derfor har vi sammensat en liste med fire gode råd til, hvordan du, som nystartet håndværker, får fat i dine første kunder.

1. Start med venner, familie og lokalområde

Det er en god idé at starte med at markedsføre sig i et område, som man selv kender, og hvor befolkningen kender dig. Derfor, bør du lægge ud med at bede venner og familie om at have dit nye firma i mente, når de støder på nogen, der står og mangler en håndværker som dig.

Rigtig mange nystartede håndværkere oplever, at mund-til-mund markedsføring gennem deres personlige netværk er den største kilde til nye kunder.

Hvis du derudover kan du gøre dig bemærket i lokalområdet – hvilket du kan gøre på mange måder – vil du sandsynligvis opleve, at det resulterer i flere kunder. Du kan eksempelvis markedsføre dig lokalt ved at hænge flyers op på opslagstavlen i din lokale SuperBrugs, sponsorere den lokale idrætsforening eller måske tilbyde en ”nabo”-rabat til lokale kunder.

2. Få en god hjemmeside, der konverterer

Selvom mange af håndværkerfagene i sig selv ikke er særlig digitale, så er der ingen tvivl om, at kunderne er på internettet. Derfor, er det essentielt, at man som nystartet håndværker får udarbejdet en hjemmeside. Den behøver ikke at have en masse avancerede funktioner, men skal som minimum kunne fungere som visitkort for virksomheden.

Når det så er sagt, så er det værd at få udarbejdet en god hjemmeside, der konverterer de besøgende til kunder. Det gør du ved at gøre det nemt for de besøgende at få kontakt til dig, blandt andet via telefon og e-mail.

3. Vær på de sociale medier

Dine kunder er ikke bare på internettet for at være på jagt efter din hjemmeside. De er også på sociale medier i flere timer om dagen. I den tid, bliver de udsat for utallige opslag fra alverdens spændende og mindre spændende virksomheder og personer.

Det kan du udnytte på flere måder. For eksempel elsker folk en god iværksætterhistorie. Derfor, kan vi kun anbefale, at du er aktiv på de sociale medier med din virksomheds helt egen profil. Brug den til at dele billeder fra projekter – både undervejs, og når de er færdige. Hvis der er noget, der vækker begejstring, så er det et godt før / efter billede, hvor man for alvor kan se, hvor dygtig du har været.

4. Indsaml anmeldelser og brug dem

Med internettet er det blevet nemmere for forbrugerne at tjekke op på de virksomheder, som de vælger. Og de vælger dem, der har de bedste anmeldelser. Derfor, er det en rigtig god idé at indsamle anmeldelser fra dine kunder, når du har udført et godt stykke arbejde for dem.

Gode anmeldelser kræver naturligvis, at du yder et godt stykke arbejde og en god service. Kan du levere det kunderne vil have, vil du nyde godt af de positive effekter mange år ud i fremtiden.

Skal du have en velfungerende hjemmeside til dit nystartede håndværkerfirma? Så vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os i dag, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder.

Professionel online løsning til mindre håndværkervirksomheder

Professionel hjemmeside

En brugervenlig professionel hjemmeside som tiltrækker kunder, og som er skræddersyet jeres håndværkervirksomhed.

Serviceaftale

Så i ikke behøves at bekymre jer om vedligeholdelsen af jeres hjemmeside, i får serviceaftale inkluderet med webhotellet.

Webhosting med e-mail

Lynhurtig hosting på stabile danske servere, med domæne, e-mailkonti til fem medarbejdere, og alt hvad i skal bruge dertil.

Ad hoc support og opgaver

Vi står altid til rådighed hvis i ønsker hjælp, rådgivning eller har brug for løbende eller akut kontakt til en webdesigner.

Alt dette i én løsning, til en simpel pris og branchens bedste vilkår

99,-

pr. måned

2999,-

opstart

Ingen

binding

Få flere kunder med en professionel hjemmeside

Vores hjemmesider er specifikt lavet til at jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer. Vi sørger for alt hvad i skal bruge for at komme online med jeres håndværkervirksomhed.
Vi opsætter domæne, webhotel, mail, producerer en professionel hjemmeside, og administrerer det hele løbende.

Mobilvenlig hjemmeside

Vi designer en ny og professionel mobilvenlig hjemmeside ud fra jeres håndværkervirksomhed, som kan ses på alle skærme.

Fokus på henvendelser

Med ‘Ring nu’ knappen på din hjemmeside, kan besøgende lynhurtigt få fat på dig. Knappen er synlig i hjørnet på alle telefoner.

Ingen lænker, kun frie tøjler

Hos os har du ingen bindingsperiode og du er frit stillet til at gøre hvad du har lyst til med din hjemmeside og dit webhotel.

Optimeret til Google

Jeres hjemmeside kommer til at være søgeoptimeret, så i kan findes på Google. Vi kan også hjælpe med Google My Business.

Vi klarer vedligeholdelsen

Ligesom en bil skal til syn, skal en hjemmeside opdateres. Vi opdaterer jeres hjemmesidesystem jævnligt, så den er up-to-date.

Hurtigt webhotel & mail

I kommer til at ligge på lynhurtige servere, med jeres eget domæne og op til fem e-mailkontoer, som vi selvfølgelig sætter op for jer.
Interesseret?
Læs mere
Menu
Call Now Button