Håndværkerbloggen

Din telefon kan blive din bedste salgskanal

Vi har tidligere skrevet om, hvordan kundereferencer er essentielle for, hvordan en håndværkervirksomhed anskaffer nye kunder. Kundereferencer er som regel på tekst, men i mange tilfælde giver det faktisk endnu bedre resultater, hvis du har mulighed for at få dine kunder til at udtale sig på video.

Og det er blot en af de ting, som du kan bruge din telefon til, når du skal skaffe nye kunder til dit firma. I artiklen her kigger vi nærmere på hvilke andre ting du kan gøre med din telefon, der kan skaffe dig nye kunder.

Tag billeder og videoer af projekter

Billeder og videoer sælger – det gør de fordi, at folk meget hellere vil se på billeder og videoer, end de vil sidde og læse en væg af tekst. Det er da også årsagen til at de sociale medier vægter billed- og videoopslag højere end almindelige tekstopslag.

Derudover, har håndværkere den fordel, at de, på mange af deres projekter, har gjort noget mere stilfuldt eller pænere at se på. Derfor, kan det give ekstra meget, hvis du og dit team dokumenterer de projekter, som I er ude på. Det kan for eksempel ved at tage før og efter billeder, eller ved at optage videoer undervejs, hvor I giver jeres følgere et indblik i hverdagen som håndværker.

Selvom, I går og arbejder med at lægge tag, sætte alarmer op, eller lignende, hver eneste dag, så er der mange af jeres potentielle kunder, der ikke har en anelse om, hvordan det foregår. Giver du dem et indblik i jeres hverdag, fanger du deres interesse, og dermed får du også nemmere ved at omdanne dem til potentielle kunder.

Endelig er videoer og billeder naturligvis også referencer fra tidligere arbejde. Potentielle kunder, der kigger på en flot løsning fra et tidligere projekt, er mere tilbøjelige til at tænkte: ”Hvis de kan lave noget så flot der, kan de også gøre det hos mig.”

Optag dig selv

Der er en grund til at vlogging er en af de absolut mest populære typer af videoer på Youtube. Hvis du ikke er bekendt med vlogging, så er det et koncept, hvor man følger en person igennem vedkommendes hverdag. Mange synes, at det er fascinerende at få et indblik i iværksætteres, sportudøveres, og helt almindelige menneskers hverdag.

Som selvstændig med eget håndværkerfirma, er der også folk, der vil finde dig interessant. Hvis du tager din virksomheds følgere og dit netværk på LinkedIn med rundt på byggepladser, på kontoret og lignende, vil du kunne bruge en mild form for vlogging som en måde at skabe opmærksomhed omkring din håndværkervirksomhed.

Mens, det måske ikke skaber direkte salg, er det en måde at øge din følgerskare, som du hele tidne kan nå ud til med nye opslag, tilbud og lignende.

Professionel online løsning til mindre håndværkervirksomheder

Professionel hjemmeside

En brugervenlig professionel hjemmeside som tiltrækker kunder, og som er skræddersyet jeres håndværkervirksomhed.

Serviceaftale

Så i ikke behøves at bekymre jer om vedligeholdelsen af jeres hjemmeside, i får serviceaftale inkluderet med webhotellet.

Webhosting med e-mail

Lynhurtig hosting på stabile danske servere, med domæne, e-mailkonti til fem medarbejdere, og alt hvad i skal bruge dertil.

Ad hoc support og opgaver

Vi står altid til rådighed hvis i ønsker hjælp, rådgivning eller har brug for løbende eller akut kontakt til en webdesigner.

Alt dette i én løsning, til en simpel pris og branchens bedste vilkår

99,-

pr. måned

2999,-

opstart

Ingen

binding

Få flere kunder med en professionel hjemmeside

Vores hjemmesider er specifikt lavet til at jeres kunder nemt kan komme i kontakt med jer. Vi sørger for alt hvad i skal bruge for at komme online med jeres håndværkervirksomhed.
Vi opsætter domæne, webhotel, mail, producerer en professionel hjemmeside, og administrerer det hele løbende.

Mobilvenlig hjemmeside

Vi designer en ny og professionel mobilvenlig hjemmeside ud fra jeres håndværkervirksomhed, som kan ses på alle skærme.

Fokus på henvendelser

Med ‘Ring nu’ knappen på din hjemmeside, kan besøgende lynhurtigt få fat på dig. Knappen er synlig i hjørnet på alle telefoner.

Ingen lænker, kun frie tøjler

Hos os har du ingen bindingsperiode og du er frit stillet til at gøre hvad du har lyst til med din hjemmeside og dit webhotel.

Optimeret til Google

Jeres hjemmeside kommer til at være søgeoptimeret, så i kan findes på Google. Vi kan også hjælpe med Google My Business.

Vi klarer vedligeholdelsen

Ligesom en bil skal til syn, skal en hjemmeside opdateres. Vi opdaterer jeres hjemmesidesystem jævnligt, så den er up-to-date.

Hurtigt webhotel & mail

I kommer til at ligge på lynhurtige servere, med jeres eget domæne og op til fem e-mailkontoer, som vi selvfølgelig sætter op for jer.
Interesseret?
Læs mere
Menu
Call Now Button